fbpx
040 484 2737

Sisustustrendit 2022

Sisustus

Viime vuoden aikana monella meistä suhtautuminen asumiseen ja kotiin on muuttunut. Tämä tarkoittaa, että monet haluavat panostaa kotiinsa enemmän kuin aiemmin ja osa muutoksista on myös pakonsanelemia, kuten ergonominen etätyöpiste. Yhtäkaikki, koti on kuitenkin kaikille paikka, jossa tulee tuntea olonsa rennoksi, turvalliseksi ja viihtyisäksi – siksi sisustukseen kannattaa satsata!

Koti tuntuu, tuoksuu ja näyttää hyvältä

Vuonna 2020 alettiin puhua aistiystävällisyydestä ja se onkin yksi olennaisimmista asioista kodin sisustusta suunniteltaessa. Kaikkien huonekalujen ja muiden materiaalien valinnassa tulisi miettiä miten ne vaikuttavat asukkaiden hyvinvointiin ja terveyteen. Materiaalit tulee olla miellyttävän tuntuisia, hajuttomia jne, jotta sisäilma pysyy mahdollisimman laadukkaana.

Tyylikkyyden ja omien makumieltymysten lisäksi kannattaa miettiä hankintojen kestävyyttä ja ekologisuutta; mitä laadukkaampaa tavaraa hankkii, sitä parempi valinta se on sekä luonnon että oman hyvinvoinnin näkökulmasta. Laadukkaissa tuotteissa on usein käytetty luonnonmateriaaleja, kuten puuta, metallia, puuvillaa, pellavaa jne.

Kotimaista – kaunista ja laadukasta

Viime aikoina moni on halunnut panostaa kotimaisiin huonekaluihin ja muihin sisustustavaroihin. Kotimaiset tuotteet ovat usein laadukkaita ja järkeviä valintoja, mutta myös todella kauniita ja tyylikkäitä sisustuksen helmiä. Suomessa valmistetaan mm. upeita huonekaluja, valaisimia, tekstiilejä.

Väreillä luodaan tunnelmaa

Yhdeksi tämän vuoden sisustusilmiöksi voidaan nostaa rohkea värien käyttö. Vähitellen hillityt musta-valkoiset tai harmaan sävyiset sisustukset alkavat saamaan rinnalleen värikkäämpää ilmettä. Muotiväreinä keväällä tulevat olemaan eri värien pastellisävyt, kuten laventeli, vaalean keltainen sekä roosan eri sävyt. Värit ja persoonalliset yksityiskohdat tuovat sisustukseen leikkisyyttä, iloa ja antavat energiaa.

Blogi

Omakotitalon kauppa

Omakotitalon kauppa

Omakotitalot ovat yleensä kiinteistöjä, mutta omakotitalo voi olla myös yhtiömuotoinen erillistalo tai talo, joka sijaitsee vuokratontilla. Tässä käsittelemme omakotitalon kauppaa kiinteistömuotoisena. Kiinteistö tarkoittaa maapohjaa sekä sillä sijaitsevia...

read more
Asunto-osakkeen kauppa

Asunto-osakkeen kauppa

Harkitsetko asunnon ostoa taloyhtiöstä? Mitä se tarkoittaa ja miksi se on erittäin suosittu asumismuoto Suomessa? Ohessa muutamia pääpointteja asunto-osakkeen kauppaan ja asumiseen liittyen. Asunto-osake on irtainta omaisuutta Ostat irtainta omaisuutta, eli osakkeet,...

read more