fbpx
040 484 2737

REKRY

Tule meille kiinteistönvälittäjäksi?

kotia-lkv-rekry

Etsimme nyt uusia osaajia kasvavaan joukkoomme. LKV-tutkinnon omaavia kiinteistönvälittäjiä, myyntineuvottelijoita tai kiinteistöalasta kiinnostuneita.

Tärkeintä on, että nautit ihmisläheisestä myyntityöstä ja koet olevasi siinä parhaimmillasi.

Tarjoamme sinulle:

👉🏻 Alan parhaimman palkkausmallin, joka mahdollistaa erinomaisen ansiotason

👉🏻 Modernit työkalut ja näkyvyyden henkilöbrändisi tueksi

👉🏻 Joustavat työehdot, jossa voit itse vaikuttaa työnkuvaasi

ETSIMME JUURI SINUA!

Jos olet kiinnostunut kiinteistönvälittäjän työstä tai olet jo alalla ja haluat työskennellä kannustavassa työyhteisössä, jossa saavutuksiasi arvostetaan, tervetuloa meille töihin!

KOTIA LKV on moderni kiinteistönvälitystoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaista palvelua ammattitaidolla, luotettavuudella ja suurella sydämellä.

Tavoitteenamme on kehittää kiinteistönvälitysalaa avoimempaan ja inhimillisempään suuntaan tarjoamalla aidosti asiakaslähtöistä palvelua nykyaikaisia työkaluja tehokkaasti hyödyntäen.

Työyhteisön hyvinvointi on kaiken toimintamme perusta. Pidämme huolta, että kehityt myyntityössäsi ja koulutamme sinua urasi varrella. Saat alan kannustavimman palkkauksen ja mahdollisuuden kehittyä kiinteistönvälitysalan ammattilaiseksi viihtyisässä ja mukavassa työyhteisössä.

Tule mukaan osaksi kasvutarinaamme! Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevalla lomakkeella tai sähköpostiin: info@kotialkv.fi 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Aino Kulmala

040 484 2737

aino@kotialkv.fi

HAKEMUSLOMAKE