040 764 2423

Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'ET_Builder_Module_Helper_Style_Processor' does not have a method 'process_extended_icon' in /home/customer/www/kotialkv.fi/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/class-et-builder-element.php on line 20038

Oletko myymässä asuntoasi?

Autamme myymään asuntosi parhaaseen markkinahintaan

Kun olet myymässä asuntoasi, me haluamme olla mukana prosessissa luotettavana ammattilaisena ja tarjota laadukasta palvelua inhimillisellä otteella.

Tarjoamme sinulle palvelukonseptin, joka nostaa asuntosi arvoa sekä mahdollistaa parhaan mahdollisen myyntihinnan.

Välityspalkkiomme on 2-3 % (sis. alv) velattomasta kauppahinnasta, vähimmäispalkkio 2900 €. Riskitön sopimus – Ei kauppaa, ei kuluja.

Mitä välityspalvelumme sisältää?

  • RAsunnon asiakirjojen hankkimisen
  • RAsunnon myyntistailauksen / digikalustuksen
  • RAmmattitason valokuvat + ilmakuvat
  • RAsunnon video- / etäesittelyn
  • RKattavan ja monipuolisen myynti-ilmoituksen laadinnan
  • RTyylikkään myyntiesitteen
  • RModernin ja kohdistetun markkinoinnin
  • RSähköisen asuntokaupan

Keskustele välittäjämme kanssa miten juuri sinun asuntoasi kannattaa myydä, saadaksesi parhaan mahdollisen myyntihinnan.

Samalla saat kilpailukykyisen välitystarjouksemme sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa asuntosi myyntiin liittyen.

Näin saat asunnostasi parhaan hinnan

kotia-lkv-arviokaynti

Arvioimme

Onnistunut asuntokauppa alkaa asunnon oikealla hinnoittelulla. Maksuttomalla arviokäynnillä saat tarkan hinta-arvion asunnostasi sekä asiantuntevan näkemyksen siitä, miten juuri sinun asuntoasi kannattaa myydä saadaksesi parhaan mahdollisen myyntihinnan.

kotia-lkv-myyntikuntoon

Valmistelemme

Ensivaikutelma on kaiken A ja O. Joskus omiin tavaroihin “sokaistuu” ja siksi on hyvä kutsua ammattilainen paikalle. Hyvä kiinteistönvälittäjä osaa katsoa asuntoa ostajan silmin ja tietää mitkä asiat vauhdittavat myyntiä. Me autamme sinua valmistelemaan asuntosi tyylikkääseen myyntikuntoon. Siisti ja tyylikäs asunto antaa ostajalle hyvän ensivaikutelman ja lyhentää tutkitusti asunnon myyntiaikaa.   

kotia-lkv-markkinointi

Markkinoimme

Huolehdimme että myynti-ilmoituksen visuaalinen sisältö sekä myyntiteksti ovat huippuunsa hiottuja. Modernin ja tyylikkään markkinoinnin avulla asuntosi erottuu edukseen muista vastaavista kohteista ja tavoittaa tehokkaasti potentiaaliset ostajat. Kiinteistönvälittäjämme ovat myynnin ammattilaisia ja löytävät asunnollesi sopivan ostajan.

Kanssamme myyt asuntosi vaivattomasti ja turvallisesti

kotia-lkv-vaivaton-ja-turvallinen-asuntokauppa

Autamme valmistelemaan asuntosi tyylikkääseen myyntikuntoon

Kiinteistönvälittäjämme osaavat katsoa asuntoasi “ostajan silmin” ja tietävät mitkä asiat vauhdittavat myyntiä. Autamme valmistelemaan asuntosi myyntikuntoon ja tuomme tyylikkäästi esille sen parhaat puolet modernissa markkinoinnissa.

Huolehdimme puolestasi

Kokoamme yhteen kaikki myyntiin tarvittavat asiakirjat eikä sinun tarvitse kuluttaa aikaasi tähän. Huolellisella pohjatyöllä varmistamme, ettei yllätyksiä pääse syntymään ja voit nukkua yösi rauhassa myös kaupan jälkeen.

Kommunikoimme

Järjestämme asuntoesittelyt niin, että sinulle aiheutuu mahdollisimman vähän vaivaa niiden valmisteluihin. Saat esittelykuulumiset välittömästi esittelyn jälkeen ja tiedät aina missä mennään.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

“Hyvä ote myyntityöhön. Lähdit järjestelmällisesti liikkeelle ja otit hyvin huomioon yksityiskohdat. Tykättiin kuvista ja videosta. Nopeasti meni ja siihen ollaan tyytyväisiä. Paljon edullisempi kuin moni muu välitysliike ja erittäin hyvää palvelua.”

Myyjä, Tampere

“Kaikki sujui jouhevasti ja hyvin. Iso plussa oli kohteesta tehty hieno esittelyvideo, enkä usko, että ilman videota olisimme lähteneet alunperin katsomaan kohdetta. Jatkakaa samaan malliin. Suuret kiitokset teille sillä löysimme teidän avullanne ihanan kodin.”

Myyjä, Tampere

“Kilpailutimme nelja välittäjää ennen valintaa. Sinulla oli selkeä myyntisuunnitelma heti alusta lähtien ja se toimi erinomaisesti. Hoidit asiat rauhallisesti ja ammattitaitoisesti ja hyvin otit toiveemme huomioon. Erittäin tyytyväisiä olemme! Kiitos vielä!”

Myyjä, Tampere

“Toimit asiantuntevasti ja hoidit etäesittelyn ja kohteen kaupat näin ostajan näkökulmasta ihan loistavasti. Mehän siis jätimme tarjouksen ja ostimme asunnon etäesittelyn perusteella. Ja koimme että esittely, tietojen saanti ja itse kaupantekokin toimi hienosti. Miellyttävä ja asiakasläheinen olemuksesi loi luottamusta. Kiitos!”

Myyjä, Tampere

OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOASI?

 

VARAA MAKSUTON ARVIOKÄYNTI

Ilmaisella arviokäynnillä saat asiantuntijan perustellun hinta-arvion asunnostasi sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa myyntiin liittyen.