fbpx
040 484 2737

Oletko myymässä asuntoasi?

Autamme myymään asuntosi parhaaseen markkinahintaan

Kun olet myymässä asuntoasi, me haluamme olla mukana prosessissa luotettavana ammattilaisena ja tarjota laadukasta palvelua inhimillisellä otteella.

Ammattitaitoisen välittäjämme avulla myyt asuntosi vaivattomasti ja parhaalla mahdollisella hinnalla.

Välityspalkkiomme on 2-3 % (sis. alv) velattomasta kauppahinnasta, vähimmäispalkkio 3000 €. 

Mitä välityspalvelumme sisältää?

  • RAsunnon / kiinteistön asiakirjojen hankkimisen
  • RAsunnon myyntistailauksen / digikalustuksen
  • RLaadukkaat valokuvat
  • RAsunnon video- / etäesittelyn
  • RKattavan myynti-ilmoituksen laadinnan
  • RTyylikkäät myyntiesitteet
  • RTehokkaan ja kohdistetun markkinoinnin
  • RAsuntokaupan sähköiset palvelut

Kun harkitset asuntosi myyntiä, pyydä välittäjämme maksuttomalle arviokäynnille. Saat rehellisen hinta-arvion asunnostasi sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa asuntosi myyntiin liittyen.

Arviokäynti on täysin ilmainen eikä sido sinua mihinkään.

Näin myymme asuntosi

kotia-lkv-arviokaynti

Arvioimme

Onnistunut asuntokauppa alkaa asunnon oikeasta hinnoittelusta. Maksuttomalla arviokäynnillä saat rehellisen hinta-arvion asunnostasi sekä asiantuntevan näkemyksen siitä, miten juuri sinun asuntoasi kannattaa myydä saadaksesi parhaan mahdollisen myyntihinnan.

kotia-lkv-myyntikuntoon

Valmistelemme

Ensivaikutelma on kaiken A ja O. Hyvä kiinteistönvälittäjä osaa katsoa asuntoasi ostajan silmin ja tietää mitkä asiat vauhdittavat myyntiä. Me autamme sinua valmistelemaan asuntosi tyylikkääseen myyntikuntoon. Siisti ja tyylikäs asunto antaa ostajalle hyvän ensivaikutelman ja lyhentää tutkitusti asunnon myyntiaikaa.   

kotia-lkv-markkinointi

Markkinoimme

Huolehdimme että myynti-ilmoituksen visuaalinen sisältö sekä myyntiteksti ovat huippuunsa hiottuja. Modernin ja tyylikkään markkinoinnin avulla asuntosi erottuu edukseen muista vastaavista kohteista ja tavoittaa tehokkaasti potentiaaliset ostajat. Kiinteistönvälittäjämme ovat myynnin ammattilaisia ja löytävät asunnollesi sopivan ostajan.

Kanssamme myyt asuntosi vaivattomasti ja turvallisesti

kotia-lkv-vaivaton-ja-turvallinen-asuntokauppa

Autamme valmistelemaan asuntosi tyylikkääseen myyntikuntoon

Kiinteistönvälittäjämme osaavat katsoa asuntoasi “ostajan silmin” ja tietävät mitkä asiat vauhdittavat myyntiä. Autamme valmistelemaan asuntosi myyntikuntoon ja tuomme tyylikkäästi esille sen parhaat puolet modernissa markkinoinnissa.

Huolehdimme puolestasi

Kokoamme yhteen kaikki myyntiin tarvittavat asiakirjat eikä sinun tarvitse kuluttaa aikaasi tähän. Huolellisella pohjatyöllä varmistamme, ettei yllätyksiä pääse syntymään ja voit nukkua yösi rauhassa myös kaupan jälkeen.

Kommunikoimme

Järjestämme asuntoesittelyt niin, että sinulle aiheutuu mahdollisimman vähän vaivaa niiden valmisteluihin. Saat esittelykuulumiset välittömästi esittelyn jälkeen ja tiedät aina missä mennään.

OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOASI?

 

Aloita varaamalla maksuton arviokäynti. Saat rehellisen hinta-arvion asunnostasi sekä paljon muuta arvokasta tietoa myyntiin liittyen. Arviokäynti on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään.

VARAA MAKSUTON ARVIOKÄYNTI TÄSTÄ