fbpx
040 764 2423
kotia-lkv-aino

Aino Kulmala

Kiinteistönvälittäjä, Tampere

040 484 2737

aino@kotialkv.fi

Milloin on paras aika myydä asuntosi?

Keskustele asiantuntijan kanssa mikä on juuri sinun tilanteeseesi sopivin myyntiajankohta ja millaista hintaa voit pyytää asunnostasi. Keskustelu on täysin ilmainen eikä sido sinua mihinkään.

Varaa ilmainen keskusteluaika tästä

Olen myymässä asuntoani:

kotia-lkv

Asunnon myynti ja osto ovat merkittäviä tapahtumia, joihin liittyy usein myös muita isoja elämänmuutoksia. Haluan olla mukana asunnon myyntiprosessissa mahdollisimman luotettavana ammattilaisena ja tarjota laadukasta palvelua inhimillisellä otteella.

Minulle on tärkeää kuunnella ja kohdata asiakkaat ja olla tukena isoissa päätöksissä.

Olen sitoutunut tekemään työni huolellisesti ja suunnittelemaan kohteen markkinoinnin ajatuksella. Näin voimme odottaa parasta mahdollista tulosta, sekä hinnan että tyytyväisten asiakkaiden osalta.

Aino on koulutukseltaan kemisti, opettaja ja kouluttautunut monipuolisesti myös liikunta-alalla. Vapaa-aikansa hän viettääkin suurimmaksi osaksi liikuntaa  harrastaen.

Asiakaspalaute

“Toimit asiantuntevasti ja hoidit etäesittelyn ja kohteen kaupat näin ostajan näkökulmasta ihan loistavasti. Mehän siis jätimme tarjouksen ja ostimme asunnon etäesittelyn perusteella. Ja koimme että esittely, tietojen saanti ja itse kaupantekokin toimi hienosti. Miellyttävä ja asiakasläheinen olemuksesi loi luottamusta. Kiitos!”

Ostaja, Tampere

“Ei voi kuin suositella! Personoitua palvelua ja vahvaa ammattitaitoa sekä myös tuoretta asennetta välitystoiminnassa! Todistettavasti tämäkin ala uudistuu ja se on hyvä. ” ❤️

Myyjä, Tampere