040 764 2423

Aleksander Virkunen

Kiinteistönvälittäjä / LKV

040 764 2423

[email protected]

kotia-lkv-aleksander

Aleksanderin ehdoton vahvuus on taitava visuaalinen osaaminen, jonka avulla hän osaa tunnistaa erilaisten kohteiden parhaat puolet ja tuo ne tyylikkäästi esille markkinoinnissa. Hänelle on tärkeää, että markkinointi on nykyaikaista ja laadultaan viimeisen päälle huoliteltua.

Työssä hänelle tärkeimpiä arvoja ovat selkeys, rehellisyys ja avoimuus.

Katson asuntoa aina ostajan silmin ja kerron rehellisesti mitä toimenpiteitä on hyvä tehdä sen myyntiarvon nostamiseksi. Asuntokauppa on monivaiheinen prosessi. Haluan aina varmistaa, että asiakkaani pysyy ajan tasalla kaikissa myynnin vaiheissa ja tuoda selkeästi esille asioiden merkitykset esim. ostotarjous vaiheessa tai veroasioissa. Jos jokin asia kaipaa lisäselvitystä, teen sen mielelläni.

Vapaa-aikana Aleksander tykkää soittaa pianoa, lumilautailla ja käydä kuntosalilla.

Asiakaspalaute

“Toimit asiantuntevasti ja hoidit etäesittelyn ja kohteen kaupat näin ostajan näkökulmasta ihan loistavasti. Mehän siis jätimme tarjouksen ja ostimme asunnon etäesittelyn perusteella. Ja koimme että esittely, tietojen saanti ja itse kaupantekokin toimi hienosti. Miellyttävä ja asiakasläheinen olemuksesi loi luottamusta. Kiitos!”

Ostaja, Tampere

Oletko myymässä asuntoasi?

Kutsu minut ilmaiselle arviokäynnille. Kerron miten juuri sinun asuntoasi kannattaa myydä saadaksesi parhaan mahdollisen myyntihinnan.

Tavoitat minut myös numerosta:

040 764 2423

Varaa arviokäynti