040 764 2423

Aino Kulmala

Kiinteistönvälittäjä / LKV

040 484 2737

[email protected]

kotia-lkv-aino

Aino haluaa tehdä työnsä täsmällisesti ja niin, että asiakas tuntee saavansa ammattitaitoista palvelua juuri omien tarpeidensa mukaisesti.

Asunnon myynti ja osto ovat kaikille merkittäviä tapahtumia, joihin liittyy usein myös muita isoja elämänmuutoksia. Haluan olla mukana asunnon myyntiprosessissa mahdollisimman luotettavana ammattilaisena ja tarjota laadukasta palvelua inhimillisellä otteella.

Minulle on tärkeää kuunnella ja kohdata asiakkaat ja olla tukena isoissa päätöksissä.

Olen sitoutunut tekemään työni huolellisesti ja suunnittelemaan kohteen markkinoinnin ajatuksella. Näin voimme odottaa parasta mahdollista tulosta, sekä hinnan että tyytyväisten asiakkaiden osalta.

Aino on koulutukseltaan kemisti, opettaja ja kouluttautunut monipuolisesti myös liikunta-alalla. Vapaa-aikansa hän viettääkin suurimmaksi osaksi liikuntaa  harrastaen.

Asiakaspalaute

“Toimit asiantuntevasti ja hoidit etäesittelyn ja kohteen kaupat näin ostajan näkökulmasta ihan loistavasti. Mehän siis jätimme tarjouksen ja ostimme asunnon etäesittelyn perusteella. Ja koimme että esittely, tietojen saanti ja itse kaupantekokin toimi hienosti. Miellyttävä ja asiakasläheinen olemuksesi loi luottamusta. Kiitos!”

Ostaja, Tampere

Oletko myymässä asuntoasi?

Kutsu minut ilmaiselle arviokäynnille. Kerron miten juuri sinun asuntoasi kannattaa myydä saadaksesi parhaan mahdollisen myyntihinnan.

Tavoitat minut myös numerosta:

040 484 2737

Kutsu minut arviokäynnille